Wethouder Fleur Spijker steekt bouwers hart onder de riem

Wethouder Fleur Spijker steekt bouwers hart onder de riem

17 april 2020

Vrijdag 17 april bracht wethouder Fleur Spijker (Duurzame Verstedelijking, Ruimte & Wonen) van de gemeente Leiden een bezoek aan het bouwterrein van De Ananas. Zij kwam langs om de bouwvakkers een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

In gezelschap van algemeen directeur van De Raad Paul Brandjes en adjunct-directeur Wouter de Wolff van De Raad Bouw sprak wethouder Fleur Spijker de aanwezigen op gepaste afstand toe. De wethouder vertelde dat zij het knap vindt dat de werknemers ondanks alle coronamaatregelen hard aan het werk blijven. Vandaar dat zij een hart onder de riem verdienen.

Namens de gemeente had de wethouder een lekkernij meegenomen die dankbaar in ontvangst werd genomen door de werknemers van De Raad Bouw. De Wethouder kreeg van adjunct-directeur Wouter de Wolff een bos bloemen en een boek cadeau.

Verkoop gestart
De verkoop van de eerste 133 woningen van De Ananas is nu gestart. Ga nu naar de Woningzoeker via onderstaande button, selecteer maximaal 10 woningen en maak uw woningdossier compleet! Inschrijven voor Fase I van De Ananas is mogelijk t/m maandag 27 april 2020. Kijk voor meer informatie op: www.wonenindeananas.nl.

Over de Ananas
Wie kiest voor De Ananas weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.


Terug naar overzicht